Rodman fritidsbåtar finns i fyra segment Ventura Spirit Evolution Muse
EssMarin Sverige och Åland säljer fritidsbåtar från Rodman Group. Rodman Ventura, Rodman Spirit, Rodman Evolution, Rodman Muse. Fritidsbåtar i fyra segment från 22 till 74 fot.

Pressrelease från Rodman Group den 17 juni 2023
Läs hela pressreleasen i sin helhet här

EssMarin AB, ny Rodman återförsäljare i Sverige och Åland

Rodman fortsätter sin internationella nätverksutvecklingsprocess i norra Europa och utser EssMarin AB till återförsäljare i Sverige samt Åland.

Efter sin process av internationell nätverksutveckling och specifikt i norra Europa, som startade under den senaste båtmässan i Düsseldorf, utser Rodman EssMarin AB till sin nya distributör för Sverige och även för Åland.

Företaget startade sin verksamhet 2020, med målet att erbjuda en personlig och komplett service till alla sina kunder, från den allra första kontakten och så länge som någon typ av affärsrelation med dem varar. De bygger denna relation på närhet, smidig och flytande kommunikation och teknisk kapacitet att ge råd och anpassa sig till varje kunds behov.

EssMarin AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Täby Stockholm, och en serviceverkstad i Järfälla. EssMarin har även närvaro på Föglö, Åland.

Med undertecknandet av detta avtal tar EssMarin AB ett steg framåt i sin verksamhet med nybåtsförsäljning, genom att ta över representationen av Rodmans hela fritidsbåtssortiment.

Med deras egna ord är denna nya fas som Rodman återförsäljare en betydande utmaning, på grund av varumärkets betydelse och relevansen för deras eget företag att representera kvalitetsmärken, erkända på europeisk nivå, som inte finns representerade på deras lokala marknad. Bolagets strategi för framgång kommer att baseras på att tillhandahålla en oklanderlig och effektiv service. Kunden är ständigt i fokus för hela EssMarin AB-teamet.

Deras första mål kommer att vara lanseringen av Rodman varumärket och dess båtar genom digitala medier, för att nå alla potentiella kunder inom detta område. Då skulle presentationen av några av Rodmans mest representativa båtar på de viktigaste båtmässorna i landet vara nästa steg.

Det slutliga målet för båda företagen med detta avtal är att arbeta tillsammans för att uppnå Rodmans varumärkeskännedom i Sverige och växa tillsammans.

Från Rodman vill vi hälsa er varmt välkomna.


Kontakta oss på EssMarin Rodman Sverige och Åland

EssMarin kontor
Öbacken 3
183 52 Täby
Sverige
+46 8 628 1661
info(at)essmarin.se

EssMarin Verkstad
Kaminvägen 6
176 77 Järfälla
Sverige
+46 8 628 1661
info(at)essmarin.se

EssMarin Åland
(besök enligt överenskommelse)
Föglövägen 1095
22710 Föglö
Åland
+358 45 73458062
info(at)essmarin.ax