Honda Marine

Beprövade båtmotorer som håller
dig flytande i skärgården

Upptäck kraften och tillförlitligheten hos Honda båtmotorer hos EssMarin! Vi är stolta över att vara auktoriserad återförsäljare av Hondas högpresterande båtmotorer, som är kända för sin banbrytande teknologi och överlägsen prestanda. 

Med decennier av erfarenhet och innovation i ryggen är Honda en ledande tillverkare inom båtmotorbranschen. Deras motorer erbjuder enastående bränsleeffektivitet, pålitlighet och smidig kraft, vilket ger dig en exceptionell båtupplevelse varje gång du ger dig ut på vattnet. 

Hondas båtmotorer är designade med fokus på prestanda och hållbarhet. Oavsett om du är ute efter en kraftfull motor för sportfiske eller en tyst och effektiv motor för familjeutflykter, har Honda det perfekta alternativet för dig. Deras mångsidiga sortiment inkluderar allt från kompakta portabla motorer till kraftfulla fyrtaktsmotorer med avancerad teknologi.

Motorer

Kompakta motorer.
Fullt med innovationer.

Med avancerade funktioner som elektronisk bränsleinsprutning, VTEC-teknologi och Eco-Throttle, är Honda båtmotorer utformade för att maximera prestanda samtidigt som de minimerar bränsleförbrukning och utsläpp. Dessutom erbjuder Honda branschledande garanti och service, vilket ger dig total trygghet och tillförlitlighet under lång tid framöver. 

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller nybörjare på jakt efter den perfekta båtmotorn, kan du lita på Honda och EssMarin för att leverera en båtupplevelse utöver det vanliga. Besök vår butik eller kontakta oss idag för att lära dig mer om vårt sortiment av Honda båtmotorer och låt oss hjälpa dig att hitta den idealiska motorn för dina behov.

Honda Marine
Båt-motorer

Miimo

Robotgräsklippare, perfekt för boenden i skärgården.

EssMarin installerar robotgräsklippare Honda Miimo samt fräser ner magnetslingan. Vi åtar oss gärna installationer av robotgräsklippare på öar runt om i Stockholm.

robot-
gräsklippare

Honda Miimo