Miimo

Alltid snygg gräsmatta med en robotgräsklippare från Honda

EssMarin installerar robotgräsklippare Honda Miimo samt fräser ner magnetslingan. Vi åtar oss gärna installationer av robotgräsklippare på öar runt om i Stockholm, vi tar oss fram till er brygga med egen båt.

robot-
gräsklippare

Honda Miimo

Om ni ber oss leverera er nyservade Miimo på våren så gör vi även en funktionskontroll av slingan samt testar allt på plats så ni vet att gräset även denna sommar kommer att vara helt perfekt klippt!

Alla Miimo robotgräsklippare som säljs av EssMarin levereras med 2års garanti från Honda. Utöver detta erbjuder vi en 3 månaders trygghetsförsäkring utan extra kostnad. Trygghetsförsäkringen som sköts av Arctic kan förlängas i hela 10 år!

Vinterservice

EssMarin installerar robotgräsklippare Honda Miimo samt fräser ner magnetslingan. Vi åtar oss gärna installationer av robotgräsklippare på öar runt om i Stockholm, vi tar oss fram till er brygga med egen båt.

EssMarin tar även hand om er robotgräsklippare på vintern, ger den välbehövlig service och kan även hämta/lämna maskinen på er fastighet i skärgården.

Innehåll:

— Laddar in senaste mjukvaran för just er Honda Miimo

— Rengör hela maskinen

— Funktionskontroll av elektronik, batterier, motorer samt kontroll av station

— Tätning av alla genomförningar och packningar i robotgräsklipparens chassi

— Kontroll och ev. utbyte av bussningar på framhjulen

— Kontroll och ev. utbyte av glidbrickor på samtliga sensorer

— Allmän genomgång av robotgräsklipparen

Det är bra att lämna in er Honda Miimo på välbehövlig vinterservice eller varför inte be oss hämta den? Vi använder givetvis enbart Honda originaldelar och utför all service enligt Hondas serviceschema.

robot-gräsklippare

Hitta din gräsmatta.
Rita upp trädgården.
Välj en Miimo.

Hitta din modell

bossmow

Installationsmaterial Robtogräsklippare

Bossmow är den ledande distributören av installationsmaterial för robotgräsklippare i Europa. De har skapat världens första installationskabel för robotgräsklippare med inbyggd metallskydd som också är djuravvisande. Genom att installera en robotgräsklippare med den helt nya eXtreme + -kabeln får du inte bara livstidsgaranti för kabeln, du blir också en av de mest nöjda kunderna som kan vara säker på att få den bästa möjliga installationen.

Bossmow extreme +

Okrossbar kabel för din robotgräsklippare. Dessutom med livstids garanti.

Andra Skärgårdsnära
tjänster