ESSMarin

Kulkuri 21 CC

En optimal halvplanad förbindelsebåt

Pris från:

25 750 Euro

* Pris i Euro inkl. svensk moms, frakt tillkommer från fabrik i  Finland.

Då Eurokursen förändras dagligen håller vi europriser på båtarna som byggs på order. 

Priser kan komma att förändras i enlighet med den aktuella eurokursen. 

* Pris i Euro inkl. svensk moms, fritt fabrik Finland.

Skrovfärger

Personer

7

Längd

6,10 m

Bredd

2,30 m

Vikt

600 kg

Max last

800 kg

Kulkuri 21 CC

Bra förbindelsebåt i skärgården.
Kulkuri 21 CC.

Kulkuri 21CC är skärgårdens nya multibåt för dig som gillar fiske och vattenaktiviteter.

21CC som är helt ny hösten 2022 har fått en ny större centerpulpet. Den har en tre st gummiytor upptill för telefon och annat man vill ha framme, en stor vattentät förvaring nertill samt ett vattentätt handskfack. Man har plats för infälld 12tums plotter i panelen. Separat säkringsbox innanför en tät lucka gör att det är lätt att installera mer utrustning i båten. Förvaringsluckorna i både fören och aktern sväljer det man behöver ha ombord.

En bekväm ståbänk med utfällbart fotstöd och spöhållare gör att man lätt kör stående eller sittande med god överblick åt alla håll. Dynor i tre delar i två olika gråa nyanser till akterbänk.

Däcket är självlänsande och gör båtlivet enkelt och bekvämt då regnvatten dräneras. I akterutrymmet finns även en elektrisk länspump.

Hydraulstyrningen Baystar Plus med pressade slangar är standard och som tillval kan man välja tiltbar rattpump. En fast tank i plast på 62L finns i aktern. Man kan välja extra knapar midskepps för enklare tilläggning med spring.

Båten kan leveraras med valfri Minn-Kota eller Garmin trollingmotor. Det är lätt att installera valfri plotter och ekolod i båten. Det finns kanaler från för till akter just för det ändamålet.

Skrovet finns i flera kulörer och däcket kan fås halkskyddsmålat. Varianterna är många och det är alltid dina behov som styr hur din nästa båt skall byggas.

Kulkuri 21CC är ett robust och säkert val för fiske och sommaraktiviteter, både i skärgården och på öppet hav. Ett brett urval av tillbehör finns till båten.

Har du frågor om båten? Kontakta oss HÄR

Teknisk information

Längd

6,10 m

Bredd

2,33 m

Vikt

600 kg

Motorrekommendation

50 — 100 hk

Reglage

Max motoreffekt

100 hk

Antal personer

7

Max last

800 kg

CE Klassning

Kategori C

Elektrisk länspump

Köljärn Aisi 316

2kg brandsläckare

Badstege

·

·

·

·

·

Priser

Våra priser

Kulkuri Veneet 21 CC

Båt

Motor

Utrustning

Pris

Kulkuri 21 CC

Vit skrovfärg utsida, vit skrovfärg insida, automatisk länspump, manuell länspump, rostfritt köljärn, RF ögla i för och två i akter, Räcken i högglanspolerat rostfritt, styrpulpet med vindruta, Baystar hydraulstyrning, ratt med mjukt gummi, batteribox och huvudbrytare (inget batteri), lanterna 360grader löstagbar, knappsats med USB uttag och voltmätare, låsbart förvaringsfack under akterbänk, 2kg brandsläckare, dynor till akterbänk i tvåton, ståbänk med spöhållare

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Kulkuri 21 CC

Standard

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Beställ din båt

Välj ev. extrautrustning

* Formuläret är ett beställningsunderlag. EssMarin kontaktar alltid kunden för att ta de sista uppgifterna och bestämma ev. finansieringslösning och leveransalternativ.