ESSMarin

Kulkuri 21 SVT

En optimal halvplanad förbindelsebåt

Pris från:

21 800 €

* Pris i Euro inkl. svensk moms, frakt tillkommer från fabrik i  Finland.

Då Eurokursen förändras dagligen håller vi europriser på båtarna som byggs på order.

Priser kan komma att förändras i enlighet med den aktuella eurokursen. 

Kulkuri 21 SVT

Skrovfärger

Personer

7

Längd

6,10 m

Bredd

2,30 m

Vikt

600 kg

Max last

800 kg

Kulkuri 21 SVT

Bra förbindelsebåt i skärgården.
Kulkuri 21 SVT.

Kulkuri 21 SVT är skärgårdens nya multibåt för dig som behöver rymliga däcksutrymmen och en torr båt.

21 SVT som är helt ny våren 2023 har fått en ny pulpet på det självlänsande däcket som ni även hittar i 21 CC. Under pulpeten finns en stor vattentät förvaring nertill. Man har plats för infälld 12tums plotter i panelen. Separat säkringsbox innanför pulpeten gör att det är lätt att installera mer utrustning i båten. Förvaringsluckorna i både fören och aktern sväljer det man behöver ha ombord.

Man kör lätt stående eller sittande med god överblick åt alla håll.

Däcket är självlänsande och gör båtlivet enkelt och bekvämt då regnvatten dräneras. I akterutrymmet finns även en elektrisk länspump.

Hydraulstyrningen Baystar Plus med pressade slangar är standard och som tillval kan man välja tiltbar rattpump. En fast tank i plast på 62L finns i aktern. Man kan välja extra knapar midskepps för enklare tilläggning med spring.

Båten kan leveraras med valfri Minn-Kota eller Garmin trollingmotor. Det är lätt att installera valfri plotter och ekolod i båten. Det finns kanaler från för till akter just för det ändamålet.

Skrovet finns i flera kulörer och däcket kan fås halkskyddsmålat. Varianterna är många och det är alltid dina behov som styr hur din nästa båt skall byggas.

Kulkuri 21 SVT är ett robust och säkert val för stugan, transporter, fiske och sommaraktiviteter, både i skärgården och på öppet hav. Ett brett urval av tillbehör finns till båten.

Teknisk information

Längd

6,10 m

Bredd

2,33 m

Vikt

600 kg

Motorrekommendation

50 — 100 hk

Reglage

Max motoreffekt

100 hk

Antal personer

7

Max last

800 kg

CE Klassning

Kategori C

Elektrisk länspump

Badstege

Köljärn Aisi316

·

·

·

·

·

Priser

Våra priser

Kulkuri Veneet 21 SVT

Båt

Motor

Utrustning

Pris

Kulkuri 21 SVT

Vit skrovfärg utsida, vit skrovfärg insida, ,självlänsande däck, automatisk länspump, manuell länspump, rostfritt köljärn, RF ögla i för och två i akter, Räcken i högglanspolerat rostfritt, styrpulpet med vindruta, Baystar hydraulstyrning, ratt med mjukt gummi, batteribox och huvudbrytare (inget batteri), lanterna 360grader löstagbar, knappsats med USB uttag och voltmätare, låsbart förvaringsfack under akterbänk, 2kg brandsläckare

21 800 euro

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Kulkuri 21 SVT

Standard

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Kulkuri är ett varumärke som fokuserar på att erbjuda funktionella och stilrena produkter för den moderna resenären och äventyraren. Med rötterna i Skandinavisk design strävar Kulkuri efter att kombinera form och funktion på ett harmoniskt sätt. Deras sortiment inkluderar allt från väskor och ryggsäckar till kläder och accessoarer, alla designade med hög kvalitet och hållbarhet i åtanke.

Kulkuri-produkter kännetecknas ofta av minimalistisk design med smarta detaljer som underlättar för användaren. Materialvalen är noggrant utvalda för att säkerställa både estetisk tilltalande produkter och hållbara lösningar som kan följa med på äventyr världen över.

Med en passion för utforskning och äventyr strävar Kulkuri efter att inspirera människor att utforska världen runt omkring dem med tillförsikt och stil. Med sitt engagemang för både design och funktionalitet har Kulkuri blivit ett välkänt varumärke för resenärer och äventyrare över hela världen.

Beställ din båt

Välj ev. extrautrustning

* Formuläret är ett beställningsunderlag. EssMarin kontaktar alltid kunden för att ta de sista uppgifterna och bestämma ev. finansieringslösning och leveransalternativ.