EssMarin

Kulkuri 21 Classic

En optimal arbetsbåt för olika ändamål

Pris från:

18 812 Euro

* Pris i Euro inkl. svensk moms, frakt tillkommer från fabrik i  Finland.

Då Eurokursen förändras dagligen håller vi europriser på båtarna som byggs på order.

Priser kan komma att förändras i enlighet med den aktuella eurokursen. 

Kulkuri 21 Classic

Skrovfärger

Personer

7

Längd

6,10 m

Bredd

2,30 m

Vikt

600 kg

Max last

800 kg

Kulkuri 21 Classic

En optimal arbetsbåt i skärgården.
Kulkuri 21 Classic

Kulkuri 21 Classic är en optimal arbetsbåt för olika ändamål, men den passar tack vare sin mångsidighet också som förbindelsebåt och som trollingbåt. Kulkuri 21C är en halvplanande båt, vilket betyder att den kan också vid behov köras långsamt. Detta är viktigt speciellt vid trolling, där båten färdas rakt utan kontinuerlig styrning.

Grundutrustningen i båten är heltäckande, med bl.a. hydraulisk styrning och robusta räcken vid sidorna av båten. Som tilläggsutrustning finns till exempel ett modernt navigeringspaket från Garmin, Minn Kota trollingmotor eller ett extra säte framför styrpulpeten.

Via oss får du också en lämplig Honda utombordsmotor med 10års fullvärdes-försäkring till Kulkuri 21 båten.

Teknisk information

Längd

6,10 m

Bredd

2,33 m

Vikt

600 kg

Motorrekommendation

50 — 100 hk

Reglage

Max motoreffekt

100 hk

Antal personer

7

Max last

800 kg

CE Klassning

Kategori C

Länspump med nivåvakt och automatik

Manuell länspump

Rostfritt köljärn Aisi 316

Baystar hydraulstryning

·

·

·

·

·

Priser

Våra priser

Kulkuri Veneet 21C

Båt

Motor

Utrustning

Pris

Kulkuri 21C

Vit skrovfärg utsida, vit skrovfärg insida, automatisk länspump, manuell länspump, rostfritt köljärn, RF ögla i för och två i akter, Räcken i högglanspolerat rostfritt, styrpulpet med vindruta, Baystar hydraulstyrning, ratt med mjukt gummi, batteribox och huvudbrytare (inget batteri), lanterna 360grader löstagbar, knappsats med USB uttag och voltmätare, låsbart förvaringsfack under akterbänk, 2kg brandsläckare

18 812 Euro

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Kulkuri 21C

Standard

(Pris avser leverans Järfälla, Sverige.)

Beställ din båt

Välj ev. extrautrustning

* Formuläret är ett beställningsunderlag. EssMarin kontaktar alltid kunden för att ta de sista uppgifterna och bestämma ev. finansieringslösning och leveransalternativ.

Mer om Kulkuri 21C

Upptäck Äventyret med Kulkuri 21C

Steg ombord på Kulkuri 21C och ge dig ut på ett äventyr på vattnet som du sent kommer att glömma. Denna robusta och stilfulla kabinbåt är designad för att erbjuda både komfort och prestanda, vilket gör den till det perfekta valet för utforskning av hav och sjöar.

Med sin 21-fots längd och välbalanserade konstruktion erbjuder Kulkuri 21C en stabil och säker körning även i tuffare vattenförhållanden. Den slående designen kombinerar elegans med funktionalitet och ger båten ett utseende som drar blickarna till sig var du än går.

Inuti Kulkuri 21C finner du en välplanerad kabin som erbjuder gott om utrymme för avkoppling och social samvaro. De bekväma sittplatserna och den smarta layouten gör att du kan njuta av varje ögonblick ombord, vare sig det är under en avslappnad dagstur eller en längre utflykt.

Men Kulkuri 21C är inte bara en vacker båt – den är också utrustad med kraftfulla motorer och avancerad navigationsutrustning som garanterar en smidig och effektiv körning. Oavsett om du tar dig fram längs kusten eller utforskar avlägsna vikar och öar, kan du lita på att Kulkuri 21C tar dig dit du vill med stil och pålitlighet.

Ge dig själv friheten att utforska världens vatten på dina egna villkor med Kulkuri 21C. Med sin kombination av stil, prestanda och komfort är den den ultimata följeslagaren för alla som älskar livet på havet.