ESS Marin

Rönnqvist PRO 625

En perfekt båt för 10 personer med stora laster

fr.

228 831:—

* Pris avser skrov utan stolar eller soffa leverans Järfälla, Sverige.

Personer

10

Längd

6,33 m

Bredd

2,22 m

Vikt

595 kg

Max last

750 kg

Pro 625

En sann trotjänare i skärgården.
Rönnqvist 625.

Rönnqvist båtvarv har tillverkat båtar i Sundom utanför Vasa i Finland under 44 år. Allt sedan starten 1976 har modellerna sakta utvecklas i samråd med sina trogna kunder. Man har hunnit bygga och leverera över 5000 båtar till nöjda kunder i Finland sedan varvet grundades.

Skrovet

Skrovet är av klinktyp med utsvängd förstäv som effektivt leder bort vattensprut när man kör i hög sjö. Rönnkvist båtarna är riktningsstabila som resultat av den rejäla kölen. Kölen har rostfritt köljärn för att skydda båten mot islag.

Fören

I fören har man två bekväma handledare för en enkel och stabil ombordstigning. Runt om hela relingen finns ett rostfritt räcke som är bekvämt att hålla sig i och perfekt när man skall fendra av båten mot en brygga. Det finns även ordentliga steg för att ta sig ner i båten. Alla ytor är halkskyddade och väl nere på det plana däcket står man stadigt. Med höga fribord känner alla sig trygga i båten.

En populär option är två knapar i fören för enkel förtöjning. Ett populärt tillbehör är en extra låsögla uppe på relingen för att inte behöva hänga ner över relingen med låskättingen.

Lastutrymmet

Lastutrymmet i fören erbjuder ett bra torrt och ventilerat låsbart utrymme för förvaring av extra flytvästar, filtar och kaffekorgen.

Som option kan vi förbereda med kanalisering till lastutrymmet i fören om man vill ha trollingmotor eller annan elektrisk utrustning installerat föröver. 

Mittbänken (option)

Man kan välja till en mittbänk om man vill sprida ut sittplatserna. Den lösa mittbänken kan tas bort med ett enkelt handgrepp för att få en stor lastyta med plant golv samt för att enkelt röra sig ombord.

Durken

Durken är självlänsande vilket innebär att regnvatten rinner ut av sig själv. Man är inte beroende av en elpump och batteri. När man lastar båten kan man enkelt blockera självlänsen med en dyvika för att inte vatten skall rinna in via självlänsen.

Styrplatsen

Styrplatsen har en vindruta med rostfritt räcke runt om som man gärna använder om man vill stå och köra och när man rör sig ombord. Styrningen är hydraulstyrning som standard. Vi brukar komplettera med en rattknopp för snabbare rattutslag i låg fart. På styrpulpeten finns det plats för att installera kartplotter/ekolod. Här hittar man även strömbrytare och ett strömuttag. Under styrpulpeten finns en brandsläckare. 

Man kan välja att utrusta sin båt med en soffa eller två separata kaptensstolar. Vi går genom olika alternativ med er innan beställning.

Aktersoffan

Aktersoffan gör att man sitter stadigt och man kan flytta sig i sidled för att balansera båtens gång efter last och sidvind. Under den låsbara aktersoffan hittar man huvudströmbrytaren och batteriet och bränsletanken. Under aktersoffan finns även ett väl tilltaget ventilerat lastutrymme.

Akterstäven

På akterstäven finns en räddningsstege installerad, perfekt när man skall ut och bada!

Teknisk information

Längd

6,33 m

Bredd

2,33 m

Vikt

595 kg

Motorrekommendation

80 hk

Reglage

Toppreglage

Max motoreffekt

90 hk

Antal personer

10

Max last

750 kg

CE Klassning

Modul B, Kategori C

·

Självlänsande

Vindruta, rostfria räcken

·

Kabelstyrning

Räddningsstege

·

Lanterna

·

2 st låsbara förvaringsboxar

·

Fast 62 L tank i aluminium med separat bränslefilter

·

Rostfritt köljärn

·

Batteribox och huvudströmbrytare

Passande
Båtmotorer

Priser

Våra priser

Rönnqvist 625

Båt

Motor

Utrustning

Pris

Rönnqvist Pro 625

Skrov

218 700:—

(Pris avser skrov med styrpulpet utan stolar eller soffa med leverans Järfälla, Sverige.)

Rönnqvist Pro 625

Honda BF80 LRTU

Se nedan

407 900:-

I vårt EssMarin paket komplett båt för 625 som avspeglas i priset 407 900kr ovan ingår följande utrustning:

Skrov med självlänsande däck, aluminiumtank, styrpulpet, rostfria räcken, 4st knapar, badstege, 2st ankarboxar
fast tank 62L med bränslefilter, totalt 5st förvaringar varav 3st med luckhållare, högt placerad låsögla, rostfritt köljärn, brandsläckare

2st stolar Vetus Seaman med fällbara armstöd fällbar dyna, gasdämpat underrede som är snurrbart 360 grader samt justering i höjd och längsled, samt skyddsöverdrag

Sittplats framför pulpet med förvaringsbox.

Motor installation inkluderar 75Ah startbatteri med huvudströmbrytare, motorlås, olja, leveransservice, toppreglage med reglagevire, 
valfri färg på Honda mätare varvräknare+trim/tilt samt tankmätare, skyddslang till motorbrunn

Baystar hydraulstryrning komplett installerat med Baystar skrovgenomföring samt rattknopp

Elpanel med separata säkringar,  lanterna

Garmin 9″ plotter med NMEA 2K nätverk kopplat till motor, valfri Garmin karta över Sverige

Zipwake 300S komplett system med automatiskt trimplan

Kanalisering till lucka i fören för att installera extra trollingmotor

Securmarkmärkning av båt + motor

Beställ din båt

Välj ev. extrautrustning

* Formuläret är ett beställningsunderlag. EssMarin kontaktar alltid kunden för att ta de sista uppgifterna och bestämma ev. finansieringslösning och leveransalternativ.